Una vintena de restauradors locals participen a la primera edició del FIRATAST

Aquest cap de setmana comença és la primera edició del FIRATAST, una fira gastronòmica amb música i altres activitats, també solidàries, al Parc Dalmau. En el marc de la fira es donarà a conèixer el cartell de la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita. Serà el divendres, a les 17.30 h, tan bon punt obri les portes per primer cop. El dissabte estarà obert durant tot el dia i diumenge fins a les 17 h.

El FIRATAST desperta els sentits aquest cap de setmana. El Parc Dalmau de Calella es convertirà en l’epicentre gastronòmic de la ciutat amb aquesta nova iniciativa que combinarà la restauració local amb música en viu, experiències culinàries amb xefs, masterclass i jocs infantils.

La inauguració d’aquesta nova fira gastronòmica serà el divendres 17 a les 17.30 h. A l’escenari central, epicentre de les activitats que s’han programat per aquest cap de setmana en el marc de la fira, s’hi donarà a conèixer el cartell de la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita. S’ha programat també un taller de Glitter tattoos amb l’Associació de Teatre Solidari de Calella (ATSOC) i, a més, una sessió de DJ fins a les 23 h.

Una exhibició de tall de formatge i una masterclass de com començar tallar el Pernil a casa són algunes de les activitats de dissabte, quan la fira estarà oberta entre les 11 del matí i les 23 h. El diumenge, fins a les 17 h, hi haurà, entre d’altres activitats, una demostració de tall de pernil i un sorteig solidari de pernill tallat a càrrec de l’Associació d’Amics i Voluntaris de l’Hospital (AVAH).

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *