Canya i Conya, de Tossa de Mar, guanya un premi de comparsa i el de la millor carrossa al Carnaval de l’Alt Maresme

CANYA I CONYA WEB00000000

Dues comparses habituals del Carnaval de l’Alt Maresme s’han alçat amb els premis estrella de l’edició del 2020. Són els Canys i Conya, de Tossa de Mar, que va rebre el primer premi dels grups de més de 20 persones; i els Makus, de Vilassar de Mar, que van ser reconeguts en la categoria de menys de 20 persones. El premi a la millor carrossa va ser per als selvatans, que com la resta de participants van estrenar recorregut per la carretera N-II. Des de l’organització es valora molt positivament la resposta del públic i s’avança que es mantindrà el traçat de cara a la pròxima edició.

Ho ha explicat Pere Moragas, de la Comissió de Carnaval de l’Alt Maresme, al programa La Ciutat.

Va ser perfecte, espectacular, no puc dir res més. Pensàvem que costaria molt arrossegar la gent de Calella fins a la carretera, però va ser un èxit. Hi havia molta, molta gent (…) Fins i tot quan les comparses entraven a la carretera i veien l’amplada d’espai van al·lucinar, i s’ho van passar molt bé.

Des de l’organització s’aposta per mantenir el recorregut en pròximes edicions, descartant d’entrada fer-lo passar íntegrament per la carretera perquè, entre d’altres, quedaria massa curt i bloquejaria l’accés des de Pineda de Mar a la via alternativa, que és la C-32.

Un total de 41 comparses han desfilat a la Rua de Carnaval de l’Alt Maresme, que va tenir un final de festa a la sala polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri, on es van entregar els premis. En total, 15.000 euros en premis aportats pels ajuntaments de Calella i Pineda de Mar, arribada i sortida de la cercavila.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat