Cares conegudes a l’exposició “Ceràmiques en relleu” de Lluís Riera

El calellenc Lluís Riera exposa fins al 26 de novembre les seves obres de ceràmiques en relleu al Museu- Arxiu Municipal. Entre elles hi ha els retrats de diferents personalitats, com són l’alcalde Marc Buch, el president de la Generalitat Pere Aragonès, Salvador Illa i els reis d’Espanya.

Lluís Riera fa ara ja uns 5 anys que es va aficionar a fer obres en relleu amb la ceràmica, les quals ara es poden veure al Museu- Arxiu Municipal. N’hi ha una gran varietat: hi ha retrats de diferents personalitats, com l’alcalde Marc Buch, el president de la Generalitat, Pere Aragonès i el primer secretari del PSC, Salvador Illa. A més, hi ha representacions de diferents llocs emblemàtics de la ciutat, com són el Far, Les Torretes o el Monument de la Sardana. Però la creativitat de Riera no té límits i també s’ha inspirat en personatges de còmic i imatges del fotògraf calellenc Quim Botey.

En una entrevista a LA CIUTAT, Riera ha explicat quantes hores dedica a la seva passió: cada dia al matí i a la tarda, durant tota la setmana. Fa temps que li cridava l’atenció, ja que recorda que des de petit la seva àvia tenia ceràmiques al pati. Assumeix que fer ceràmica li dona una tranquil·litat que res més li aporta:

Riera ha explicat que, en el seu local, encara té més obres amb ceràmica. L’exposició en conjunt és una mostra de la seva passió i creativitat. La mostra està a punt d’arribar al seu final: es pot visitar fins aquest diumenge 26 de novembre al Museu-Arxiu Municipal entre les 17 i les 20 h i el diumenge d’11 a 20 h.

Mira l’entrevista de Lluís Riera a LA CIUTAT:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *