Càritas busca voluntaris per tirar endavant el programa d’acompanyament a la gent gran

Després d’aconseguir nous col·laboradors que han permès reobrir el menjador social de Poblenou a les nits, Càritas fa una nova crida. En aquest cas, busca voluntaris disposats a visitar gent gran que viu i se sent sola, simplement per compartir una estona de conversa, per sortir a passejar o ajudar-los a fer algunes gestions. És l’objectiu del programa d’acompanyament a la gent gran que es duu a terme a Calella i a Poblenou.

Pilar Vives, voluntària de Càritas, ha explicat al programa Ona Maresme que els voluntaris s’han de comprometre a dedicar una hora a la setmana a “donar vida” a la gent gran.

Acompanyar vol dir xerrar amb elles, escoltar les seves inquietuds, les seves vivències o recordar cançons d’infància. També per jugar al parxís o al dòmino… És donar-lis un temps de repòs, pau i d’amistat, de vida en definitiva. Aquesta és una crida que fem per Poblenou i per Calella.

Les persones interessades en col·laborar amb l’entitat per aquest programa d’acompanyament de gent gran a domicili pot posar-s’hi en contacte trucant als telèfons 93 769 45 06 (Calella) o 93 769 72 27 (Poblenou).

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *