Una família de Poblenou, a punt de ser desnonada del pis on viuen

llivia2pineda

Aquest dijous està previst el desnonament d’una família veïna del carrer Llívia de Poblenou. Actualment viuen en un immoble ocupat, propietat del banc BBVA, en el que resideixen des de fa tres anys, després de ser desnonats de l’anterior pis on vivien, al mateix edifici. Es tracta d’una família de 5 membres; els pares, una filla de 18 anys i dos fills de 10 i 12 anys respectivament.

Després de dues pròrrogues, aquest dijous a les 12h està previst que la comitiva judicial faci efectiu el desnonament. La filla, Sabah Labit, ha dit que tenen la sensació d’estar vivint un flashback en tornar a repetir-se la mateixa situació i ha demanat recolzament el dia del desnonament. Ha agraït el suport que estan rebent des de la PAH.

Des de la plataforma estan lluitant moltíssim, els vull donar les gràcies des d’aquí, ens estan donant moltíssim de suport, estan amb nosaltres des del primer moment, lluitant amb nosaltres. Anirem a fer força aquell dia i per això voldria demanar si volgués venir la gent ens aniria molt bé, ens ajudaria moltíssim, i estaríem molt agraïts tots, perquè potser això ja està perdut per la via judicial, però si la gent ve a donar suport potser si que seria possible que es parés.

Labit ha explicat que reben una ajuda econòmica que no és suficient per cobrir les despeses.

Rebem un ajut de 460 euros. Som jo, els meus germans. Jo estic amb la pressió de treure matrícula a totes les matèries per poder rebre els llibres i la matrícula de batxillerat gratis. I a més aquest problema que estem vivint que és una cosa molt dura. És duríssim viure i saber que en qualsevol moment pots estar al carrer.

La família, que reclama un lloguer social, considera insuficients les solucions que li ha ofert l’Ajuntament de Pineda de Mar.

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de l’Alt Maresme ha fet una crida a través de les xarxes socials per sumar-se a la concentració en contra del desnonament de la família.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat