Calella Marxa torna a donar sortida a la nocturna

Imatge d’arxiu

Avui és l’últim dia d’inscripcions per participar a la marxa nocturna que es farà demà dissabte 26 de juny i que organitza l’entitat Calella Marxa. És una caminada de caire familiar, de 12 quilòmetres de distància, amb sortida i arribada al monument a la Sardana del Passeig Manuel Puigvert. El preu és de 8 euros i es pot formalitzar online al portal Runèdia o presencialment al seu local social (Costa i Fornaguera, 24). Se seguiran totes les mesures de seguretat sanitària i d’aquí una de les novetats: una sortida esglaonada a partir de les 20h.

Les 180 persones que fins al moment s’han inscrit per fer la marxa nocturna podran prendre la sortida a partir de les 20h, tal com ha explicat Lluís Barri, responsable de la caminada.

La marxa sortirà de les vuit a dos quarts de deu. Oferim aquest ventall d’hora de sortida i ja procurarem que no hi hagi aglomeracions de gent.

Quant a l’ús de la mascareta, la normativa que justament entra en vigor aquesta mitjanit estableix que caldrà posar-se-la només quan no es pugui garantir la distància mínima interpersonal d’1,5 metres encara que s’estigui a l’exterior. Tots els inscrits hauran de portar un document d’identificació perquè, en el cas que es detecti un positiu, es pugui establir ràpidament la traçabilitat.

La marxa nocturna consta d’un recorregut circular de 12 quilòmetres, aproximadament, amb sortida des del Monument a la Sardana. Direcció a Sant Pol de Mar, fins al pont de fusta, per creuar la carretera i recular fins al Far. S’agafarà el torrent de les Bases cap amunt, passant per Valldebanador, el camí dels Francesos, camí de Golinons i fins a les antigues basures. Des d’allà es prendrà el camí de tornada a Calella que passarà pel torrent del Raig, carrer Valldebanador fins entroncar de nou amb el passeig.

No hi ha cap mena de dificultat. Només passem pel corriol del Far, de menys d’un metre d’amplada, però la resta de pujades són suaus. Com a molt, arribarem a l’era d’en Móra, a les antigues basures… No requereix cap tipus de preparació, són 12 quilòmetres que es poden fer fàcilment en dues hores i mitja o tres.

El temps màxim per completar el recorregut serà de 4 hores. En arribar es donarà un entrepà, beguda i un obsequi a tots els participants.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *