Carles Cordón farà una conferència sobre les novetats en el diagnòstic i el tractament del càncer

Cordón en una de les últimes conferències pronunciades a Calella

Oncolliga Calella ha confirmat la data en què tindrà lloc la conferència de l’investigador calellenc Carles Cordón sobre els últims avenços en el diagnòstic i tractament del càncer. Serà el dimecres 25 de setembre a la Sala Mozart, amb entrada lliure (20.30h). Aquest és un dels actes que posaran el colofó a la celebració del desè aniversari de l’entitat.

Maria Pera, d’Oncolliga Calella, ha animat a tots els veïns a acudir a la conferència per conèixer de primera mà en quin punt es troba ara mateix la investigació sobre el càncer. Cordón és un referent mundial en l’àmbit de la patologia molecular oncològica i els mecanismes de supressió tumolar.

T’ho explica d’una manera tan clara que t’adones que estem en bones mans. Els investigadors que hi treballen es bolquen.

Cordón, un calellenc il·lustre, treballa actualment al capdavant del Departament de Patologia Molecular de l’Sloan-Kettering Cancer Center de Nova York, un dels centres punters a nivell mundial en recerca oncològica.

Des d’Oncolliga Calella es recorda que durant aquest cap de setmana tindran presència a la Fira de Calella i l’Alt Maresme amb un estand on es podrà trobar el seu calendari. Enguany, les fotografies que l’acompanyen són de Calella i és una col·laboració de Foto-Film.

Hi ha col·laborat Foto-Film amb les seves fotos. El calendari es diu “Calella, dos temps” i les fotografies contraposen fotografies antigues i actuals complementàries. És un calendari que a la gent li agrada molt i va molt bé perquè hi ha les festes de Calella, els Sants i les llunes; a més, els requadres són grossos per apuntar-hi bé.

A principis de setembre, van reprendre l’activitat amb les classes de ioga, el servei d’oncoestètica i les visites amb la psicooncòloga.

 

Podeu recuperar una de les últimes conferències que el doctor Carles Cordón ha pronunciat a Calella, del desembre del 2012, amb motiu de la Marató de TV3 dedicada al càncer.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *