Carles Ferrer (ERC): “El nostre gran objectiu és que Ponsdomènech sigui alcalde el 2023”

ferrer_ponsdomenech

El nou president d’ERC de Calella, Carles Ferrer, confia que Xavier Ponsdomènech torni a ser el seu alcaldable a les pròximes municipals i, amb ells, el partit recuperi l’alcaldia de l’Ajuntament de Calella. Són les primeres declaracions del nou president del partit republicà després de ser escollit en l’assemblea celebrada a principis de setmana.

El seu equip està format per l’ex president del partit, Òscar Ojer, i l’ex portaveu del grup municipal, Cristina Gómez, a més d’Ester Juanola, Esteve Sebastià, Belén de Lózar i César Delgado. Carles Ferrer ha assenyalat que un dels grans objectius pels quals treballarà la nova executiva local és recuperar l’alcaldia de l’Ajuntament de Calella a les municipals del 2023 i que arribi de la mà de Xavier Ponsdomènech. A les del 26-M, Esquerra va ser la segona força política a Calella, aplegant el 22,75% dels vots i mantenint els quatre regidors que tenia en l’anterior mandat. A les eleccions generals del 20-N, van guanyar a Calella amb el 25,64% dels vots. En aquesta nova etapa, l’executiva i el president es fixen el repte de tornar a governar a Calella.

El nostre gran objectiu és que Xavier Ponsdomènech sigui el nou alcalde de Calella l’any 2023. En base aquesta idea hem de treballar en dos grans aspectes: obrir-nos a la ciutadania i treballar internament amb la gent que ja tenim i que són els que fan de connectors directes amb la ciutadania per conèixer les seves preocupacions.

Carles Ferrer es posa per primera vegada al capdavant de l’executiva local, rellevant en el càrrec a Òscar Ojer, amb qui ha confiat per continuar en el seu equip.

Ell és un gran veterà del partit que volia passar en un segon pla i això ens permet activat una renovació que ja havia començat.

Sobre els objectius de la nova executiva, Ferrer n’ha donat detalls en una entrevista al programa La Ciutat: ampliar el suport i la base social, renovar idees i actualitzar-se constantment per enfortir el seu projecte polític de canvi a la ciutat.

Volem fer política, és a dir, debatre idees tant en l’àmbit local com nacional. Hem incorporat un grup de gent molt vàlida que és el pal de paller i el futur esquelet d’ERC en el futur, en l’àmbit de grup municipal, en l’àmbit d’executiva i a escala d’estructura al poble.

Els republicans també volen seguir treballant per millorar la igualtat d’oportunitats per a tothom, promoure una política participativa, de progrés i de cohesió social.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat