Carlos Díaz: «Estar nominat als Ameripolitan Music Awards és ja un plus molt important per l’Screamin»

Carlos Díaz, arxiu
Carlos Díaz, arxiu

El proper mes de febrer sabrem si finalment l’Screamin Festival es fa amb el premi al millor festival als Ameripolitan Music Awards 2017.

L’Screamin Festival està considerat com un dels certàmens més importants dedicats al Rock & Roll dels anys 50 i en aquests premis ha de competir amb altres festivals que es fan als Estats Units i que estan prou consolidats com el Nashville Boogie o el New England Shake Up.

Els Ameripolitan Music Awards estan impulsats pel músic texà Dale Watson i des del 2014 reconeix a totes aquelles persones o empreses que treballen en el foment del rock & roll, des de cantants fins a locutors de ràdio passant per festivals. Segons Carlos Díaz, responsable de Toro Records, empresa organitzadora de l’Screamin, aquests guardons estan considerats com «els Grammy» del Rock & Roll.

L’Screamin va néixer a Calella fa 19 anys i s’ha anat consolidant com un dels certàmens més importants que es fan al territori dedicats al rock & roll dels anys 50. A l’edició del 2015 el públic assistent era de 26 nacionalitats diferents.

Els guanyadors, que s’escullen a través de votació popular, es donaran a conèixer el 15 de febrer durant una gala que es farà al Paramount Theater d’Austin, a Texas. Una gala a la qual hi assistiran els responsables de Toro Records.

Carlos Díaz ha explicat que ja han començat a promocionar l’edició del 2017 de l’Screamin.

Aquí podeu escoltar l’entrevista íntegra amb Carlos Díaz.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat