Joventut Artística farà diumenge l’última representació de “L’Estel de Natzaret”

El Teatre Orfeó Calella acollirà aquest diumenge 15 de gener l’última funció nadalenca del conte de Ramon Pàmies que versiona els tradicionals “Pastorets”. “L’Estel de Natzaret” farà pujar per última vegada aquesta temporada a més de 50 actors i moure un equip de més de 120 persones en la producció de Joventut Artística, que enguany ha fet només quatre representacions de l’obra teatral.

El pati de butaques del Teatre Orfeó Calellenc s’omplirà aquest diumenge en l’útlima de les representacions de la temporada de L’Estel de Natzaret, a càrrec de Joventut Artística. Obra típica del Nadal a la ciutat nadalenca que es posarà en escena a les sis de la tarda, amb entrades a la venda una hora abans de l’actuació.

El director de l’espectacle, Albert Salvañà, ha recordat en una entrevista a Ràdio Calella TV que l’obra porta 112 anys representant-se a la ciutat, i que s’ha anat renovant fins a ajustar-ne la durada a les dues hores i mitja actual. Se n’hauran fet quatre funcions i, en la darrera, van perdre públic per la competència d’una altra proposta teatral programada a la Sala Mozart.

“Es va solapar amb l’espectacle infantil de ‘Gisela y el libro mágico’ i això ens va restar públic. L’Ajuntament hauria de mirar que no passés. A més, aquest any hem tingut poques dates perquè pel calendari no han caigut bé, i de les sis representacions que fèiem ens hem quedat amb només quatre”, exposa Salvañà.

Salvañà espera mantenir la proposta de traslladar a la Biblioteca Municipal algunes de les escenes de l’obra de Ramon Pàmies, en el que ha estat una de les novetats d’enguany i que ha tingut molt bona acceptació.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *