Cartell de luxe per a la Cantada d’Havaneres a Pequín

havaneres

Els Pescadors de l’Escala i Port-Bo són els dos grups d’havaneres que actuaran aquest divendres a Calella, en la cantada que organitza Gent de Barri de Pequín. Es farà en plena Riera Capaspre, on es col·locaran més d’un miler de cadires perquè els espectadors segueixin la doble actuació còmodament. És gratuïta i qui vulgui podrà degustar un got de cremat, al preu simbòlic d’1 euro. L’entitat veïnal mira el cel esperant que no es repeteixi la tempesta que l’any passat va obligar a cancel·lar la cantada.

Gent de Barri de Pequín torna a escollir un espai a l’aire lliure i amb gran capacitat de públic per a la Cantada d’Havaneres que organitza per celebrar l’estiu. Es farà aquest divendres a la Riera Capaspre, amb un desplegament logístic que permetrà que més d’un miler de persones puguin seguir-la còmodament assegudes.

El vicepresident de l’entitat veïnal, Josep Maria Lloveras, ha explicat que la cita congrega gent de Calella i poblacions veïnes, que podran guardar lloc a partir de les vuit del vespre, aproximadament. “Si sabéssiu la quantitat de gent de Pineda, Sant Pol o Santa Susanna, per exemple, que s’ha interessat en venir i que ja volen saber com ho organitzem… Tenen unes ganes boges de venir”, ha assegurat Lloveras.

El reclam principal és el cartell que es presenta enguany, i en el qual repeteixen els dos grups que estaven citats l’estiu passat. Una tempesta intensa, sobtada i curta va obligar a suspendre llavors la cantada, però Els Pescadors de l’Escala i Port-Bo ho arreglaran amb una actuació especial que començarà a les 21:30h. “Primer cantaran Els Pescadors de l’Escala i després Port-Bo; hi haurà una mitja part i tornaran a cantar per separat i al final de forma conjunta, com a colofó final”, ha avançat el vicepresident de l’entitat.

Amb els mocadors enlaire quan s’entonin peces emblemàtiques com La bella Lola i, qui ho vulgui, amb un vas de rom cremat a les mans per acompanyar la vetllada. Gent de Barri de Pequín en servirà al preu simbòlic d’1 euro des del bar que instal·laran al capdavall de la Riera Capaspre.

La Cantada d’Havaneres de Pequín compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat