Recomanacions de llibres per nens i nenes de 6 anys

La Llopa és una de les llibreries adherides a la campanya “Fas sis anys. Tria un llibre”, una iniciativa de l’Institut Català de les Empreses Culturals on participen gairebé 300 llibreries de tot el territori. Contes clàssics, d’estil còmic o llibres que combinen la lletra lligada i la lletra d’impremta són algunes de les recomanacions que han fet des de la Llopa.

Francesc Montero, responsable de la secció infantil de La Llopa, ha explicat que moltes famílies ja han passat a buscar el seu llibre ja que en aquesta edat, els 6 anys, els infants fan els primers acostaments a la lectura.

Veiem molt els primers acostaments. El que seria la literatura. I és molt xul·lo de veure. Diàriament ens trobem famílies que venen a bescanviar els seu cupó, els seu val, i estem encertadíssims la veritat. Jo crec que aquesta proposta es tracta bàsicament d’una excusa per què els adults tant pares les mares com nosaltres els llibreters acompanyem als infants a introduir-se en aquest món.”

Els nens i nenes que durant aquest 2018 facin o hagin fet sis anys, rebran a casa una targeta per un valor de 13 euros, que els convidarà a anar a la llibreria més propera. A Calella, hi participen la La Llopa i El Faristol. Allà la podran bescanviar pel llibre infantil que més els agradi. La campanya durarà fins el 30 de novembre.

A continuació podeu escoltar l’entrevista amb el responsable de la Llibreria La Llopa, Francesc Montero, on ha explicat les recomanacions de lectures per aquesta edat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *