Cartell internacional, amb Glenn Hughes, al Calella Rockfest 2015

El Festival Calella Rockfest presenta un cartell de luxe per a la tercera edició, que se celebrarà aquest cap de setmana (10 i 11 octubre). Una desena de bandes referents a nivell internacional actuaran a l’escenari de la polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri, amb concerts exclusius per a Catalunya i fins i tot la península. En destaca el concert de l’anglès Glenn Hughes, membre de les mítiques bandes Deep Purple i Black Sabbath. El festival l’organitza l’associació local Rock on the Rocks, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calella. Les entrades s’han posat a la venda a través del portal ticketea.com, on es pot aconseguir un abonament de 50 euros per als dos dies. També se’n podran trobar a taquilla.

El Calella Rockfest oferirà l’oportunitat de sentir en directe a vuit grups de rock referents en l’escena musical internacional. Procedents dels EUA i d’Anglaterra, vindran expressament a actuar aquest cap de setmana a Calella en el que és una gran aposta de l’organització per a la consolidació del festival en la seva tercera edició.

Seran dos dies de concerts, dissabte i diumenge, que s’obriran amb els anglesos Albany Down. “Venen tres bandes americanes: Junkyards, Dan Baird & Homemade Sin i Jared James Nichols, a més de l’anglès Glenn Hughes, qui passa bona part de l’any als EUA i porta un guitarrista americà, Dough Aldrich, que és un veritable luxe i un regal”, ha assegurat Jordi Puig, de l’associació organitzadora Rock On The Rocks.

 

 

El vocalista i guitarrista Glenn Hughes va formar part de les mítiques bandes Deep Purple i Black Sabbath, juntament amb el popular Ozzy Ousborne.

Completen el cartell internacional House Of X i The Quireboys. El festival també manté l’aposta de programar un grup català i l’escollit enguany és La Banda del Yuyu. Els gironins ha publicat aquest 2015 el seu quart disc Tornem a ser-hi, tres anys després del seu comiat.

L’organització ofereix abonaments per als dos dies de concerts al preu de 50 euros i superpacks a preus ajustats que inclouen l’allotjament en hotels de la ciutat. També es podran comprar entrades diàries a taquilla, al preu de 25 euros per als concerts de dissabte i de 30 euros per als de diumenge. Els menors de 16 anys tindran l’entrada gratuïta.

“Tenim més de 500 entrades venudes per Internet i comptem que, amb la gent que les comprarà a taquilla, que serà nombrosa, esperem superar el miler d’espectadors que van venir l’any passat entre dissabte i diumenge”, ha dit Puig en una entrevista al programa Bon dia de Ràdio Calella.

 

 

L’Ajuntament de Calella col·labora en l’organització del festival musical.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.