Diumenge es fa la 27ena Festa del Bolet a Pequín

Imatge d'arxiu

Prepararan dinar per unes 250 persones, amb botifarra i fesols del ganxet, i evidentment, bolets.

Aquest diumenge Gent del Barri de Pequin organitza un any més la Festa del Bolet. Serà la 27ena edició d’aquesta festa gastronòmica pequinaire que obre la temporada de tardor amb el gust dels bolets saltejats amb all i julivert.

Els bolets els compren collits a la zona interior de Catalunya i Berguedà perquè aquí encara no se’n fan gaires. Així ho ha explicat Josep Maria Lloveras: “Aquí no n’hi ha. I els comprem on n’hi ha. Portem pinetell i rovelló i ens en porten uns d’especials per fer un sorteig, que són els més macos que hi ha. Els altres, que també són bons, els fem per dinar. Tots els bolets els posem a un parell de paelles amb all i julivert, mentre ja tenim preparats els fesols del ganxet i les botifarres”.

Per anar-hi a dinar ja es poden reservar taules per no quedar-se sense. Tot plegat, amb beguda i postres, costa 9€, igual que l’any passat. Al llarg del matí es podran anar comprant els tiquets. La festa es farà a la Plaça del Bunyol, com sempre, però aquest any s’ha redistribuit una mica l’espai per poder estar més còmodes. Lloveras: “Aquest any agafarem la part de dalt. Abans posàvem totes les taules a la banda de la riera i ara agafarem l’altra banda. Perquè hi ha molts bars. Tancarem el carrer d’entrada a la plaça venint de la Riera i hi posarem taules. Quedarà més obert. Abans quedava una mica just. Em sembla que quedarà bé“.

Tot i que el dinar se servirà a partir de la una o dos  quarts de dues, al llarg del matí passaran per la festa els representants del pubillatge de Calella 2015 i la Colla de Geganters i Grallers de Calella amb algunes de les seves figures.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *