El tren entre Malgrat de Mar i Blanes no tornarà a circular fins d’aquí a 10 mesos

Imatge d'arxiu

L’administradora de les infraestructures ferroviàries ha anunciat que els treballs de reconstrucció del pont afectat pel desbordament del riu Tordera, a Malgrat de Mar, s’allargaran fins a principis de desembre. Adif ha calendaritzat l’obra que s’haurà de fer per reparar els desperfectes del temporal Gloria que mantenen interrompuda la circulació de trens de les línies R1 i RG1 entre Malgrat de Mar i Blanes. L’actuació tindrà un cost de 8,5 milions d’euros. Mentrestant, continuarà prestant-se un servei alternatiu per carretera.

L’Ajuntament de Blanes ha reclamat a Adif que s’aprofitin les obres per executar el desdoblament de la via fins Arenys de Mar, un projecte que estava contemplat en el Pla de Rodalies 2008-2015. L’administradora de la infraestructura ferroviària ho ha descartat al·legant que faria endarrerir la construcció del pont, però que es compromet a estudiar-ho.

En paral·lel, el consistori blanenc també ha reclamat que es reforci el servei de transport alternatiu per carretera que arriba a Malgrat de Mar i que allarguin el recorregut fins a Santa Susanna. També que s’ajustin els horaris perquè els vehicles arribin i surtin de l’estació a l’hora que passen els trens.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *