L’ascensor d’El Carrilet, fora de servei des de principis de juliol

L’ascensor del pas soterrani que permet creuar la carretera per anar a l’escola bressol municipal porta tres mesos fora de servei. Des de principis de juliol, quan una mare i tres infants s’hi van quedar atrapats i els Bombers van haver d’esbotzar la porta per rescatar-los. Ara, les famílies d’El Carrilet que han de salvar les escales perquè porten cotxet han d’anar fins el pas de Sant Pere, que és el que queda més a prop. Esquerra va fer notar aquest inconvenient en l’últim ple municipal, aportant propostes alternatives per facilitar l’accés d’una manera còmoda i segura.

La regidora d’Esquerra, Míriam Sellés, va plantejar al Govern la possibilitat d’establir un pas segur i regulat per sobre la carretera mentre no es resolgui l’accés d’una manera definitiva. Pel republicans, la millor opció seria convertir el pas amb escales en una rampa com la que hi ha a la Plaça de les Roses. Aquesta va ser la seva intervenció en el torn de precs i preguntes de l’última sessió ordinària del Ple Municipal:

Que fins que l’ascensor no estigui operatiu, i degut a que els principals usuaris són famílies amb cotxets i nens petits, preguem que hi hagi un efectiu de la Policia Local en horaris d’entrada i sortida perquè reguli el pas en superfície. Aquest equipament pateix moltes avaries que originen molts problemes als veïns i usuaris d’El Carrilet. Per això, demanem que es faci una encomana als serveis tècnics per estudiar el cost de convertir el pas actual amb escales i ascensor en una rampa com la que hi ha a la Plaça de les Roses, perquè es pugui incorporar als pròxims pressupostos municipals.

Fonts municipals han explicat a Ràdio Calella TV que l’ascensor podria estar operatiu en un termini màxim de 15 dies. La reparació no s’ha pogut dur a terme fins ara, segons indiquen, per problemes de subministrament de les peces que són necessàries per posar-lo en marxa. Pel moment, no hi ha resposta a la proposta d’Esquerra de subsitituir el pas actual per una rampa.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.