Catalunya fa avui un clam per acollir refugiats

16179136_1503555113007693_5532747739300993925_o

Avui es preveu una gran marea humana que es manifesti a Barcelona en un clam a favor de l’acollida de refugiats sirians. És la segona gran pota de la campanya Volem Acollir, després del macro concert de dissabte passat. I a Calella repicaran les campanes

La marxa reivindicativa surt de Plaça Urquinaona i baixarà per la Via Laietana fins a tocar del Mar Mediterrani. Hi assistiran molts membres de la plataforma ciutadana Calella pels Refugiats. Un d’ells és Ernest Vila: “Esperem que sigui massiva, que ho serà. Serà un clam, fer pressió popular, sortir al carrer i exigir d’una vegada per totes qie s’obrin vies legals i segures, que es desencalli aquesta barbàrie. No és una crisi sinó que és un crim per les persones que busquen refugi. Que els polítics es posin a treballar que per això els votem. ja hi ha un bloc que crida a la desobediència i a l’ació directa, i si n es fan cosetes ens plantejarem accions més contundents. Esperem que ens facin cas al carrer“.

I mentrestant a Calella, el rector de la parròquia, Mossèn Cinto, ha confirmat que avui a les 12 del migdia farà repicar les campanes de l’Església adherint-se a la iniciativa que vol expressar el suport català als refugiats, i coincidint amb el dia de la manifestació a Barcelona. “Moltes esglésies de Catalunya s’adhereixen a aquesta necessitat de ser tots més sensibles, i es repicaran les campanes un quart d’hora o vint minuts. també el de Calella picarà i que les campanes se sentin bé per conscienciar a la població que tenim un problema a Europa i a casa nostra i volem fer tot el que podem“.

La manifestació de Barcelona comença a les quatre de la tarda. Es vol tenyir els carrers de blau i es demana que la gent hi vagi amb la banderola de «Volem acollir».

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat