Céline Coronil, escollida cap de llista del PP de Calella

Celine Coronil és la cap de llista del PP a les municipals del 28M

Una dona es posa el capdavant del projecte polític que el PP de Calella presentarà a les pròximes eleccions municipals amb el propòsit de recuperar la representativitat que van perdre el 2017. L’escollida és Céline Coronil, qui s’autodefinex com una persona de valors, treballadora i lluitadora, i vinculada de fa molts any amb el partit. De fet, va ser regidora del PP a l’Ajuntament de Pineda, però se’n va desvincular per discrepàncies amb l’executiva local. Ara, ha decidit tornar a la política municipal i fer-ho a Calella, amb el suport de l’equip encapçalat per Miquel Campoy i Josep Maria Pérez Basart, a qui ha agraït la confiança que han dipositat en ella. Avui ha parlat per primera vegada a La Ciutat.

Céline Coronil espera recuperar la confiança del votant tradicional del PP a Calella que a les últimes municipals van optar per altres opcions polítiques. En una entrevista a La Ciutat, l’alcaldable dels populars ha explicat què l’ha portat a liderar el projecte que presentaran a les eleccions del maig vinent.

Vaig seguir en contacte amb persones del partit a nivell de Catalunya, vaig tornar a entrar i es torna a despertar el cuquet. Al Maresme sempre hem tingut un equip molt unit, sempre hi havia hagut una vinculació molt forta entre Pineda de Mar i Calella, i ja porto uns 10 anys visquent aquí. Mica en mica et vas involucrant amb l’equip, que és meravellós i amb molta experiència, amb Campoy i Basart, que porten molt temps treballant pel partit. I jo molt agraïda que hagin dipositat la confiança en mi.

L’alcaldable del PP ha subratllat que treballen en un projecte de canvi per a Calella, i perquè s’apliquin polítiques reals al servei dels veïns i veïnes. Ella encapçalarà la llista però encara no s’ha fet públic qui l’acompanyarà. Coronil diu que els agradaria incorporar gent jove amb idees que els permetin fer la regeneració que desitgen.

Hi estem treballant, se’ns acosta molta gent jove que ens poden ajudar a regenerar el partit, que és el que volem. Volem persones que vulguin treballar, que no es pensin que la política local és un trampolí. Amb independència de les sigles, volem treballar per Calella i amb un projecte real.

I no tanca les portes a incorporar perfils que provinguin d’altres partits polítics. Se li ha preguntat per si ha tingut contactes amb el regidor de Cs, Guillermo Gomis. De fet, la formació taronja encara no s’ha pronunciat públicament sobre les seves intencions de cara a les municipals de Calella.

[Coneix a Guillermo Gomis?] No, però avui com que aniré al ple el veuré i el coneixeré (…) El nostre propòsit passa per incorporar a gent amb ganes de treballar per sobre de les sigles, que vulguin treballar per Calella i per canviar la política actual. Ja siguin de Cs o de l’antiga convergència. Estem oberts a tothom.

Céline Coronil ha reconegut que el seu principal objectiu de cara al 2023 és recuperar el votant desencisat amb el partit i amb la política en general.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *