Cindy Rando protagonitzarà avui el tercer “live” del Govern Municipal

rando00000000

Amb l’objectiu de continuar aproximant-se a la ciutadania, el Govern Municipal farà avui el tercer “live” a través de la xarxa social Instagram. Anirà a càrrec de la regidora socialista de Joventut, Igualtat, Drets Civils i Participació, Cindy Rando, qui convida a tothom a participar i a plantejar-li qüestions i inquietuds relacionades amb la ciutat. El directe es farà aquest vespre a les 20 h i es podrà seguir a través del perfil oficial de l’Ajuntament, @Calellaesmes.

La regidora Rando farà aquest vespre, a les vuit, un “live” a Instagram per respondre les preguntes que li facin arribar els calellencs i calellenques que es connectin a la sessió. En declaracions a Ràdio Calella TV, Rando ha explicat que estarà oberta a parlar de qualsevol tema, més enllà de les àrees de les quals és responsable.

El que volem continuar fent és apropar-nos a la ciutadania, explicant directament com treballem dia a dia. D’aquesta manera és molt més fàcil que sàpiguen que estem fent. Parlarem de Joventut, de Participació d’Igualtat, que són les meves àrees, però també poden preguntar sobre qualsevol altre tema.

Rando explica que va ser el mateix alcalde Marc Buch qui li va proposar fer el directe a Instagram, després de les dues sessions que ha fet ell, i gràcies a les quals vam saber, per exemple, de la convocatòria de la consulta sobre la platja de gossos. Aquesta nova iniciativa es podria fer extensible a altres regidors en futures ocasions.

L’alcalde em va proposar si m’animava a fer l’Instagram Live i li vaig dir que sí, que endavant. Segurament, si surt bé podria fer-se extensiu a altres regidors per futures ocasions.

La regidora de Joventut, justament, ha explicat que amb aquestes noves comunicacions pretenen apropar-se al públic més jove, target de la xarxa social i molts cops més allunyat de la política.

El target d’Instagram, és un públic majoritàriament jove i ho entenem com una oportunitat perquè els joves estiguin interessats. Com més a l’abast ens posem de la ciutadania, ens apropem més i ens obrim perquè puguin preguntar-nos.

L’Instagram Live es podrà seguir aquest vespre a partir de les 20h al perfil de @Calellaesmes. Només les persones amb usuari dins la xarxa social podran preguntar. Prement aquest enllaç podreu accedir a la sessió.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *