Cine a la platja amb la comèdia musical d’animació “Canta 2”

CANTA 2 20220804 4

Després de dues sessions al Passeig Manuel Puigvert, la programació del Beach Festival torna a trepitjar sorra amb una proposta familiar amb molt de ritme. Aquest dijous es projectarà la seqüela de “Canta”, una comèdia musical d’animació que presenta en Buster i el seu grup preparant un espectacle a Redshore City, per al qual intentaran convèncer a una llegendària estrella del rock que porta anys retirat.

Tovallola i crispetes són l’únic que es necessita per gaudir de la nit de cinema a la platja d’aquest dijous a Calella. A la Platja Gran, al costat del Xiri 9, es muntarà la pantalla per veure Canta 2. Tornarem a veure als personatges de la pel·lícula anterior –Buster, Meena, Rosita, Gunter, Johnny i Ash– i d’altres de nous que preparen un nou xou musical per portar-lo junts a Redshore City.

La banda sonora és un dels principals atractius d’aquesta nova producció de la factoria d’animació nordamericada Illumination. Inclou cançons de diversos artistes com U2, Whitney Houston, Elton John, Billie Eilish o Halsey i d’altres que interpreten els mateixos personatges animats.

La previsió del temps indica que aquest no serà cap inconvenient per ser-hi a les 22h. És una proposta gratuïta del Calella Film Festival amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calella. A continuació compartim la cartellera de la programació de cinema a la fresca per a l’estiu del 2022.

PROGRAMACIÓ BEACH FESTIVAL 20220804

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *