Cita amb la narradora Sílvia Serra, aquest diumenge a la Sala Mozart

Calella celebrarà aquest cap de setmana el Dia Mundial de la Dansa amb una intensa programació d’espectacles fets per les escoles de la ciutat, actuacions professionals, cinema i la projecció de “Giselle”, d’Akram Khan, amb la ballarina Tamara Rojo i l’English Nacional Ballet. L’entrada per a tots serà lliure i gratuïta, però s’ha de reservar al portal entrapolis.com. També en el cas de la sessió de contes que farà la narradora Sílvia Serra, aquest diumenge a la Sala Mozart.

El títol escollit és “Sirenes”, un conte de Jessica Love que gira al voltant d’un petit protagonista. El Julià és un nen que va al metro amb la seva àvia i es troba amb tres dones disfressades de sirenes. Quan arriba a casa li demana que l’ajudi a disfressar-se com elles. Una història per a nens i nenes a partir de 7 anys per parlar de la diversitat sexual.

Sílvia Serra ens n’ha fet un tastet:

“Sirenes” va ser la primera publicació de l’escriptora Jessica Love. El llibre va rebre el Premi Òpera prima Bologna Ragazzi 2018 i va rebre el Premi Llibreter 2019. rebut nombrosos elogis per com aborda el tema de la diversitat.

sirenes julià

La sessió de contes es farà aquest diumenge 9 de maig a la Sala Mozart (17.30h). L’entrada és lliure i gratuïta però s’ha de reservar al portal entrapolis.com.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *