Ciutadans aplaudeix la gestió del Govern Municipal davant la crisi del coronavirus

gomis00000000

El regidor de Ciutadans a l’Ajuntament de Calella, Guillermo Gomis, ha donat suport a la gestió que està fent el Govern municipal per pal·liar els efectes del coronavirus. Gomis s’ha mostrat satisfet amb les mesures econòmiques que s’han pres i ha agraït la transparència de l’equip de Govern, assegurant que se’ls ha informat de totes les decisions que s’han pres fins al moment en el comitè de crisi. De fet el partit taronja ha fet arribar a l’executiu una proposta de mesures econòmiques per pal·liar els efectes del coronavirus.

Com crear un fons municipal extraordinari d’ajuts pels afectats, establir exempció de sis mesos de la tassa d’ocupació de la via pública o poder donar més informació i assessorament pels petits empresaris i autònoms.

Nosaltres els hi vam traslladar les nostres propostes, i moltes d’elles el govern ja les havia impulsat amb anterioritat. Però el que sí que hem fet, és afegir una sèrie de mesures econòmiques com vetllar per la gent més vulnerable, ajudes per PIMES i autònoms, així com poder oferir-los més informació

Amb tot, Ciutadans celebra les mesures que el govern municipal ja ha començat aplicar des d’aquesta mateixa setmana i assegura que s’ha de seguir vetllant per tota la població, però sobretot per la més vulnerable. 

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat