Esquerra tanca files amb el Govern per la gestió de la crisi del coronavirus

Primera reunió de portaveus presencial sobre la crisi del coronavirus
Primera reunió de portaveus presencial sobre la crisi del coronavirus

El cap de l’oposició a l’Ajuntament de Calella, Xavier Ponsdomènech, dona suport a la gestió que està fent el Govern Municipal de la crisi del coronavirus. Agareix que des de l’executiu se’ls mantingui informats de totes les decisions que es prenen en el sí del comitè de crisi constituït dissabte passat. En declaracions a Ràdio Calella TV, també ha posat de relleu l’esforç comunicatiu que s’està fent per tenir tota la població al corrent de l’evolució de l’epidèmia, i dels consells i instruccions que es donen per part de les autoritats sanitàries.

Per Esquerra, ara es moment de mantenir una política de tolerància zero contra aquells que se salten les restriccions que imposa l’Estat d’Alarma, que té per objectiu de preservar la salut del conjunt de la població.

Creiem que totes les mesures que s’han adoptat a Calella són correctes: amb la tolerància zero cap als que no atenguin les i amb l’aposta que ha fet l’Ajuntament per demanar el confinament total.

Esquerra comparteix totes i cadascuna de les mesures econòmiques que impliquen la suspensió d’impostos, taxes i preus públics mentre duri l’emergència sanitària.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat