El Campionat d’Espanya d’Handbol comença amb bons resultats esportius i organitzatius

Ahir va arrencar el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques d’handbol a les deu pistes habilitades pels primers dies de competició a Calella, Malgrat de Mar, Mataró, Tordera, Palafolls, Blanes i Lloret de Mar, poblacions que acollen alguns dels partits dels campionats.

El President de la Federació Catalana d’Handbol, Tomàs Moral, ha dit que el Campionat ha arrencat amb molt bon peu pel que fa a l’organització, i també en plana esportiva, perquè ahir, els primers encontres es van saldar amb victòries per a la selecció catalana. A Calella es va disputar el partit Catalunya-Astúries amb el resultat de 29 a 18 a favor dels catalans.

En plana logística Moral ha recordat que Calella ha estat designada com una de les seus gràcies a la seva infraestructura hotelera. Aquest ha estat un dels factors que més ha influït en la designació ja que al campionat hi participen gairebé 2000 esportistes, uns 100 àrbitres, al voltant de 100 voluntaris, premsa especialitzada, organitzadors i acompanyants. En tot aquest moviment d’esportistes, àrbitres i organitzadors, és important també la implicació dels ajuntaments i de clubs esportius com la UEHC. Moral: “L’equip operatiu ja comença amb els ajuntaments i la col·laboració que tenim és magnífica. I també dels clubs esportius d’handbol. La UEHC Calella està organitzant una part molt gran de l’operatiu de Calella. Cal una bona coordinació pel moviment tant gran de persones, jugadors, àrbitres, pares i públic“.

El gruix de l’organització recau en la Federació Catalana, en coordinació amb la Federació Espanyola. Els equips han aprofitat els dies previs al campionat per fer turisme, i ara gaudeixen també de força gent que va a veure els partits. Tomàs Moral: “Hem buscat que sigui un campionat còmode per tothom, el més proper de distàncies entre instal·lacions i hotels, i s’estan complint amb escreix els objectius que teníem. La presència de públic està sent molt i molt important a totes les pistes. I esperem -perquè sempre ha estat així- que a les fases finals -que comencen dijous amb els quarts, divendres les semifinals i dissabte les finals- sempre és quan es desplaça més gent a veure els partits decisius“.

Com ja els dèiem ahir, al Pavelló Municipal d’Esports Parc Dalmau de Calella es juga la competició infantil masculina dels dos campionats. La final del torneig serà el proper dissabte dia 7.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Tomàs Moral, emesa a l’Info Migdia

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *