Ciutadans aplaudeix la retirada dels llaços grocs de l’Ajuntament i la Biblioteca

La formació taronja celebra que les institucions tornin a mantenir la “neutralitat” després de la queixa del partit presentada a la Junta Electoral. Paral·lelament, el govern municipal opta per hissar una bandera europea a la rotonda de sota el Far.

En un comunicat Ciutadans defensa que el símbol groc només representa a una part de la població i afirma que ni la biblioteca, ni l’Ajuntament són lloc per “símbols ideològics que exclouen a gran part de la població calellenca”. Ciutadans afegeix al text que les places i les rotondes públiques tampoc són el lloc per les estelades. “Tots aquests arguments, òbviament, cobren encara més força en període electoral” argumenta el partit.

Precisament, el govern municipal ha optat per hissar una bandera europea a la rotonda de sota El Far de Calella després que algú hagi tornat a sostreure l’estelada. Al mateix temps, els símbols grocs en suport als polítics empresonats han estat traslladats a l’Església de Santa Maria i Sant Nicolau. Sobre la qüestió, Ciutadans manifesta que l’Església no és una institució pública, i que per tant, han de ser els mateixos feligresos els qui haurien de valorar si la pancarta “llibertat presos polítics” els representa o no.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *