Ciutadans demana a la Junta Electoral que es retiri el llaç groc de l’Ajuntament de Calella

El partit ha presentat una denúncia a la Junta Electoral de zona d’Arenys de Mar perquè ordeni a l’Ajuntament de Calella la retirada del llaç groc del balcó. Reclama el compliment també a la ciutat de l’acord de la Junta Electoral Central d’11 de març segons el qual els llaços grocs i les banderes estelades són considerades símbols partidistes i no es poden exhibir en edificis públics i locals electorals en període electoral. En aquest sentit, l’escrit també fa referència a la pancarta amb l’expressió “Catalunya, nou estat d’Europa” que llueix a la façana de la Biblioteca Municipal.

Ciutadans vol fer net de qualsevol simbologia l’edifici de l’Ajuntament de Calella. Ha denunciat a la Junta Electoral de zona d’Arenys de Mar la presència del llaç groc al balcó, tal com es documenta amb la fotografia que ha adjuntat en l’escrit registrat aquest dilluns 1 d’abril i que signa el representant del partit a la ciutat, Dominik András. És l’únic element que hi queda després que la nit de divendres passat un grup d’encaputxats robés la pancarta amb l’expressió “Llibertat Presos Polítics”.

bibliotecaLa formació taronja reclama que es garanteixi la “rigurosa neutralitat política” als edificis públics i locals electorals i, en aquest sentit, també demana que es retiri la pancarta que llueix a la façana de la Biblioteca Municipal, que fa les funcions de seu electoral durant els comicis. En ella s’hi pot llegir: “Catalunya, nou estat d’Europa”.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *