Clara Peya al Far

Avui a les 22.00 h, al Far de Calella tindrà lloc el concert Estómac. Una gira, dins la programació del NEC’19, de Clara Peya, Vic Moliner i Magalí Sare.

La pianista i compositora Clara Peya ens porta al Far de Calella el seu nou treball “Estómac”, un disc que combina els sons del jazz, el rap, el pop i l’electrònica per continuar amb un manifest feminista on busca desconstruir la idea de l’amor romàntic. Clara Peya ens explica qui seran en aquest espectacle.

La gira d’Estómac normalment la fem amb dos formats: en format banda i format trio. Al Far de Calella creiem que el format que s’esdevé més adequat és el format trio. Vindrem amb el trio que som Magalí Sare a la veu, Vic Moliner baix i sintetitzadors i jo, la Clara Peya al piano acústic.

Els tres músics donaran vida a un viatge musical i visceral. Peya és considerada una de les pianistes catalanes més escèniques i transgressores.

El repertori que fem és de la gira d’Estómac la música d’aquest disc, que és un repertori que surt de l’entranya i espero que us agradi.

La venda d’entrades anticipades es fa al web  i dues hores abans de l’espectacle, al Far, sempre que no s’hagin exhaurit, i a un preu de 8 €. Per accedir al Far es disposa de transport públic gratuït des de la parada de turisme a l’N-II a partir de les 20.45 h i servei de bar.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *