L’Ajuntament firma un conveni amb ALDI

Aquest dilluns l’Ajuntament de Calella va signar amb ALDI, un conveni que garanteix 144 places públiques d’aparcament i 2.800 m² de dret de vol per a ús públic. Tot i que, aquest projecte queda pendent d’aprovació al proper Ple del 2 de setembre.

En l’acte de signatura, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, els empresaris i actuals propietaris dels terrenys Josep M. Navarro i Santiago Villanueva, el representant legal d’ALDI Supermercats, Alexandre Pagès i la secretària general de l’Ajuntament de Calella, han deixat per escrit els acords finals de les negociacions que s’han dut a terme per les tres parts, per tal de procedir a la modificació que permetria instal·lar una superfície comercial en l’aparcament 2 de l’Hospital. Marc Buch, àrea de territori, ens exposa que ha demanat l’Ajuntament als propietaris dels terrenys.

Que facin dues plantes d’aparcament amb 144 places gestionades per GESTVIA. D’aquestes dues, la primera planta seria de lloguer per 20 anys i la segona un lloguer amb opció a compra per 400.000 € descomptant totes les quotes abonades del lloguer. A la planta baixa hi ha la instal·lació de la superfície comercial. I també hem demanat el dret a vol: a partir del primer pis podem fer 3 plantes que les volem destinar a ús sanitari o docent, però l’ús prioritari és el sanitari.

Perquè aquestes mesures es duguin a terme, el conveni s’ha de rectificar al Ple del 2 de setembre, així com aquest darrer ha de rectificar la modificació provisional del planejament urbanístic, diu Buch.

Vull deixar clar que això és un terreny privat, en cap cas un terreny públic. GESTVIA el té llogat a uns propietaris, que aquests ara el posen a la venda. La modificació que hem promogut és permetre la instal·lació d’una superfície comercial però a canvi tindrem un aparcament de 144 places en rotació i 2.800m² que podrem destinar a equipaments.

L’alternativa dels propietaris o si no s’aprova aquesta modificació al ple, l’única possibilitat contemplada en el planejament urbanístic és la construcció d’un bloc de pisos amb 50 habitatges i 50 places d’aparcament.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Es increible i nefasta la politica de Calella..La Alcaldesa vol arruinar ja el comerç Local i carregar-se la Economia Circular de molts Petits Autonoms i familias de Calella..Ja n’hi masas Hipermercats a Calella..Com volen Instalar un nou Hipermercat devant el Tenatori i l’hospital, a on es necesari que hagi Tranquilitat i menys sorolls i evitar els grans problemas de Movilitat..La NII ja esta prou saturada de trafic i contaminació cada dia.Calella Desperteu..Associació de Comerciants “Desperteu que volem arruinar els vostres comerços”.ja ni ha prou de Expeculació Ruinosa..i de Politicas Nefastas sense cap criteri de Sostenibilitat..Calella necesita politicas i gestió mes justas i amb visió de Futur Sostenible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *