Com queda el calendari de festius del 2022?

Les festes locals de l’any 2022 seran el dijous 16 de juny, festivitat dels patrons de Calella, i el divendres 23 de setembre, per la Festa Major de la Minerva. Així es va establir per acord del Ple Municipal el passat mes de setembre, determinant els dos festius locals que se sumen al calendari general de festius de Catalunya.

El primer dia festiu del 2022 serà aquest dissabte, 1 de gener, i li seguirà la festivitat de Reis, el 6 de gener. Com que cau en dijous, aquesta serà la primera oportunitat per fer pont si es té lliure el divendres 7 de gener, ajuntant fins a quatre dies consecutius.

A partir d’aquest dia, entrarem en un primer trimestre llarg perquè no hi haurà cap altre dia de festa fins a mitjans d’abril, coincidint amb la Setmana Santa. A Catalunya seran el 15 d’abril, Divendres Sant, i el 18 d’abril, Dilluns de pasqua.

Els següents festius seran el dilluns 6 de juny, Pasqua Granada; el dijous 16 de juny, festivitat dels patrons de Calella; el divendres 24 de juny, Sant Joan; i el dilluns 15 d’agost, festivitat de l’Assumpció de Maria. Hi haurà després el divendres 23 de setembre, Festa Major de la Minerva; el dimecres 12 d’octubre, que és la Festa Nacional espanyola, i el dimarts 1 de novembre, Tots Sants.

Els festius de principis de desembre cauran en el dimarts 6 de desembre, dia de la Constitució, i el dijous 8 de desembre, la Puríssima. L’últim de l’any 2022 serà el dilluns 26 de desembre, Sant Esteve.

Calendari de festius del 2022 a Catalunya publicat al DOGC

Calendari de festius del 2022 a Catalunya publicat en el DOGC

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *