La commovedora “Robot Dreams” es projecta dijous a Calella

La guanyadora dels Premis Goya al millor guió adaptat i a la millor pel·lícula d’animació, i nominada als Òscars de l’Acadèmia de Hollywood, es projecta aquest dijous 22 de juny a la Sala Mozart, dins la programació del Cicle Gaudí. “Robot Dreams”, del director Pablo Berger, reflexiona sobre l’amistat i el pas del temps, les pèrdues i també la superació, a través de dos personatges: un gos solitari que passa els dies enganxat a la televisió i el robot que compra perquè li faci companyia.

Dog és un gos solitari que viu a Manhattan i un dia decideix construir-se un robot, un amic. La seva amistat creix fins a fer-se inseparables, al ritme de la música de la Nova York dels anys vuitanta. Però una nit d’estiu, Dog es veu obligat a abandonar Robot a la platja, amb la incògnita de saber si mai més es tornaran a trobar.

Robot Dreams ens submergeix en una història universal sobre l’amistat, la pèrdua i el perdó. És l’adaptació cinematogràfica del conte de Sara Varon, una reconeguda il·lustradora i autora de llibres infantils nordamericana.

El cineasta Pablo Berger, director del film Blancanieves, imprimeix el seu segell en aquesta pel·lícula sense diàlegs que va captivar la crítica i el públic amb la seva estrena, i que aquesta setmana es podrà veure a Calella gràcies a la programació del Cicle Gaudí. La projecció es farà a la Sala Mozart, el dijous 22 de juny, a les 21h. Ja està oberta la venda anticipada d’entrades, que costen 4,50 euros. Hi ha tarifes especials reduïdes per als titulars del Carnet Jove i els socis de la Federació d’Ateneus de Catalunya, i l’oferta 2×1 presentant la targeta del Club Vanguardia.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.