Comença el Calella Harmònica Festival amb artistes de renom i activitats per a tothom

El Festival, pioner a la resta de l’estat, reunirà a artistes de renom internacionals. A partir de demà i durant tot el cap de setmana la protagonista serà l’harmònica, però amb un programa d’activitats obert a aficionats i tothom qui vulgui descobrir aquest instrument de vent.

Joan Pau Cumellas, el director del festival, ha destacat la importància que té que Calella aculli un esdeveniment d’aquest tipus i l’intercanvi cultural que suposa:

Amb l’excusa de portar artistes diferents perquè facin el seu concert, els hi proposo que facin “masterclass”, tallers… que cada artista proposi alguna cosa diferent. Això, de retruc, atrau no només gent que té ganes de sentir bona música sinó aficionats a l’harmònica i hi ha molt d’intercanvi.

El Calella Harmònica Festival començarà demà al matí amb una sessió divulgativa per als alumnes calellencs. A la tarda Joan Pau Cumellas donarà el tret de sortida amb una classe magistral sobre els diferents tons de les harmòniques. Serà la primera sessió de formació de la desena que hi haurà durant el cap de setmana. A més, també s’han programat jam sessions, concerts i altres activitats pensades per a tothom.

Penso que és un instrument, modestament diferent a tota la resta. Té un punt de connexió amb el públic que d’alguna manera ens permet arriscar a fer aquest festival i que vingui tota mena de gent, no només als que els hi agrada l’harmònica sinó els que tinguin una mica d’interès i vegin i descobreixin un món bestial.

L’envelat, ja instal·lat a la Platja Gran, serà l’escenari de totes les activitats. El diumenge al migdia un concert de la Calella Harmonica Bandcomposta per tots els assistents, posarà punt final al festival.

Les entrades es poden adquirir a la pàgina web del Calella Harmònica Festival. En els concerts, els calellencs tindran un 25% de descompte acreditant-se a la taquilla. A més, els deu primers que vagin de part de Ràdio Calella Televisió estaran convidats al concert de Joan Pau Cumellas i Miguel Talavera el dijous 14 a les 20h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.