Un gos es queda tancat a l’exterior d’un cèntric edifici

Desenes de persones van seguir amb neguit la situació que va ocórrer anit al xamfrà d’Església amb Sant Pere, pels volts de les nou del vespre. Un gos s’estava passejant per l’estreta cornissa exterior de l’edifici, a l’alçada d’un segon pis, aparentment sense possibilitats d’accedir a l’interior per cap de les finestres de l’immoble. Només una estava una mica entreoberta, però no prou per les dimensions de la mascota. Al cap d’uns minuts, i després de tocar insistentment al timbre, qui hi havia dins va acabar-la d’obrir i va poder entrar. La Policia Local ha informat avui que van localitzar l’amo i van recordar-li l’obligació de garantir el benestar de l’animal. Es comprometen a fer un seguint del cas.

Algunes de les persones que van presenciar els fets d’ahir van trucar a la Policia Local, que va acudir-hi al cap d’uns minuts, quan l’animal ja havia pogut entrar a l’interior de l’immoble.

En el següent vídeo es pot venire el gos passejant-se per l’estreta cornissa del primer pis de l’edifici del xamfrà d’Església amb Sant Pere, on hi ha una entitat bancària als baixos.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *