Comencen a baixar els ingressos per Covid a l’Hospital Sant Jaume

Comença a baixar la pressió assistencial a l’Hospital de Calella. La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha notificat que té 16 llits ocupats amb pacients Covid al centre calellenc, amb molt moviment d’entrades i sortides en els últims quatre dies. S’han registrat 5 ingressos i 12 altes. A més, ha reportat 4 defuncions més per la malaltia. La mitjana d’edat dels pacients ingressats a l’Hospital de Calella per positiu per coronavirus és de 74 anys, lleugerament per sobre de la de fa unes setmanes. Un 58% dels ingressats han rebut la pauta completa de la vacuna.

Pel que fa a les dades epidemiològiques locals continuen millorant. La corba de la incidència de la Covid a Calella s’ha doblegat. Tant el risc de rebrot, com la taxa de reproducció –que indica si la pandèmia es troba en fase expansiva o no—i la incidència acumulada baixen en l’actualització d’aquestes últimes hores. Segons dades del BIOCOMSC, el risc de rebrot és de 334,99 (molt alt) mentre que la taxa de reproducció es manté a ratlla per sota l’1 (0,72), fora de la fase expansiva. La incidència acumulada a 14 dies també experimenta un descens i se situa ara en 466,73.

A Calella, en els últims 7 dies s’han diagnosticat 35 nous positius per coronavirus. La xifra a dues setmanes s’eleva als 90 casos.

Des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva es continua demanant no abaixar la guàrdia i continuar aplicant totes les mesures d’higiene bàsiques com la mascareta, en interiors i exteriors on no es pugui mantenir la distància de seguretat, rentat de mans freqüent, distància i ventilació. A més, de reduir tant com sigui possible la interacció social.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.