Els Pastorets uniran la pròpia història i la modernitat en les representacions del 2023

Joventut Artística aspira a què la tradició centenària de les representacions dels “Pastorets” per Nadal arribi a tota la població. Ja l’any passat es va posar en escena una adaptació moderna de “L’Estel de Natzaret”, el clàssic de Ramón Pàmies portat a l’actualitat i que va portar per títol “Jesus is coming”. La junta de l’agrupació teatral calellenca referma aquesta aposta i ara vol vincular-la a la pròpia història, convidant-hi a totes les persones que de forma directa o indirecta han participat en la posada en escena de l’obra a l’Orfeó Calellenc. Enguany s’arribarà a l’edició número 119 i se’ls retrà homenatge. S’ha convocat per aquest dimecres 20 de setembre una reunió informativa, oberta a tothom, per començar a treballar sota aquesta idea.

Joventut Artística ha convocat reunió per preparar les pròximes funcions de l’Estel de Natzaret de Ramón Pàmies, els Pastorets que aquest 2023 farà 119 anys que es representen a Calella. La idea és poder reunir a totes aquelles persones que, dalt l’escenari o entre bambolines, hi han participat alguna vegada i implicar-les en el projecte d’aquest any, que vol ser innovador i transgeneracional. L’objectiu final és que aquesta tradició centenària arribi a tota la població.

Aquesta és la nota que s’ha fet pública:

Tothom que vulgui participar en el projecte pot assistir a la reunió que tindrà lloc aquest dimecres 20 de setembre a l’Orfeó (20h). En el cas que no us sigui possible, podeu enviar un correu electrònic a joventutartistica@gmail.com i es posaran en contacte.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *