Comencen les preinscripcions a l’escola bressol El Carrilet

Escola Bressol El Carrilet de Calella, imatge d'arxiu

El termini va del 2 a l’11 de maig i la sol·licitud, que es pot descarregar del web municipal, s’ha de presentar al centre amb la resta de la documentació. A Calella, l’escola bressol pública oferta 60 places de 0 a 3 anys per al curs 2018-2019. Si la demanda supera el nombre de places escolars disponibles, s’ordenaran i s’atorgaran en funció dels criteris de puntuació.

Per al curs vinent, les places es distribueixen de la següent manera:

8 places per a infants nascuts l’any 2018
31 places per a infants nascuts l’any 2017
21 places per a infants nascuts l’any 2016

En el barem de punts, es contempla el fet de tenir germans escolaritzats al centre o els pares o tutors treballant-hi (40 punts); viure a Calella (30 punts) o treballar aquí (20 punts). S’atorguen 10 punts a les famílies beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció i altres 10 punts per discapacitat igual o superior del 33% del nen o dels pares o germans.

A Calella, la situació laboral dels pares o tutors també es té en compte a l’hora de donar les places d’escola bressol. Si tots dos treballen, o un en el cas de les famílies monoparentals, obtindran 15 punts extres.

Si després d’aplicar els criteris generals es manté la situació d’empat, es valoraran els criteris complementaris. 15 punts per família nombrosa o monoparental, i 10 punts si l’alumne té una malaltia crònica del sistema digestiu, endocrí o metabòlic. Totes aquestes situacions s’hauran d’acreditar amb la documentació corresponent.

El període de preinscripció anirà del 2 a l’11 de maig (de 10h a 12h). El dilluns 21 de maig es publicarà la llista amb la puntuació provisional, sobre la qual es podran presentar al·legacions en els dies posteriors. La llista definitiva es farà pública el dijous 31 de maig; i les matriculacions caldrà formalitzar-les del 4 al 8 de juny.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *