Compromís de garantir l’aïllament acústic de la Sala Mozart

Part posterior de l'escenari de la Sala Mozart

El tinent d’Alcaldia Jordi Sitjà ha fet públic el compromís de l’Ajuntament de resoldre la problemàtica d’emissió de sorolls detectada a la Sala Mozart. En la darrera sessió plenària, i responent a la pregunta formulada pel Grup Municipal d’ERC, Sitjà va explicar que s’havia trobat el motiu de la disfunció que va patir, principalment, el veïnat del carrer Bruguera.

Les obres de remodelació de la Sala Mozart no han resolt correctament el necessari aïllament acústic d’un espai on s’hi celebren actuacions musicals de gran format. Això ho van comprovar en primer persona els veïns del carrer Bruguera –a la part de darrera de l’edifici– amb motiu del certamen de cants corals i folklòrics que van estrenar el reformat equipament cultural.

Les seves queixes van ser recollides pel Grup Municipal d’ERC, qui en la darrera sessió del mes de desembre van interpel·lar a l’executiu local sobre quines mesures es prendrien davant la problemàtica detectada.

El tinent d’Alcaldia de Territori i Obres Públiques, Jordi Sitjà, va exposar que ja s’hi està treballant i fins i tot va informar de l’origen del problema: “Quan es va fer la reforma, a la part de darrera on hi ha els vestidors va desaparèixer una paret amb forma d’envà que feia funció de caixa acústica. Ara el so va directe a la porta i s’haurà de buscar-hi una solució. S’haurà de posar una doble porta o un aïllament a l’espai. És el compromís que s’ha adquirit”.

 

Arrenca una programació musical estable a la Sala Mozart

L’Ajuntament de Calella ha començat a fer difusió de la programació musical que es desenvoluparà a la Sala Mozart, de la qual pot fer-ne ús amb activitats impulsades des de l’administració local.

Va començar amb el Concert de Valsos i Polques que va interpretar l’Orquestra Simfònica Harmonia i el Cor Harmonia el passat dissabte, l’endemà de Sant Esteve, amb una gran acollida del públic.

sala mozartContinuarà dissabte 9 de gener amb el concert-espectacle Esperança Dinamita, amb Mont Plans i Aina Sánchez. El preu de l’entrada serà de 12 euros.

Divendres 10 de gener acollirà el concert Déjà Voodoo que presenta la formació Après minuit-Cece Giannoti. El preu de l’entrada serà de 8 euros.

La cantant resident a Sant Pol de Mar, Mònica Green, presentarà el dissabte 23 de gener el concert Project Soul; mentre que per tancar el mes, el dissabte dia 30, es farà un Concert d’homenatge als 50 anys de carrera de Lucky Guri.

Tots els espectacles començaran a les 22.00h. Les entrades seran numerades i se’n farà venda anticipada a partir del cap de setmana anterior a l’actuació (divendres, dissabtes i diumenges de 18.00h a 22.00h).

L’Ajuntament de Calella ha editat un fulletó amb la programació de la Sala Mozart, que estrena també imatge corporativa.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *