Compte enrere per al sorteig de la Grossa de Cap d’Any

Loteria de Catalunya es prepara per al sorteig de la Grossa de Cap d’Any. Aquest dilluns, i segons va informar el Departament d’Economia, ja s’havien venut bitllets per valor de 23 milions d’euros. Per aquesta tercera edició, s’ha modificat el sistema de distribució dels números per augmentar les probabilitats que toqui i evitar que el primer premi quedi desert, com l’any passat. A la rifa hi haurà cinc grans premis: el primer rebrà 100.000 euros al bitllet. El sorteig se celebrarà als estudis de TV3, en una emissió especial que començarà a les 13:20h.

A les 22.00h d’avui dimecres 30 de desembre s’acaba el temps per comprar bitllets del sorteig de la Grossa de Cap d’Any a través del portal lagrossa.cat; l’última de les vies on poder fer-se amb un dels números de la rifa catalana. En tancar el recompte, Loteria de Catalunya espera superar la xifra de vendes de la darrera edició, que va ser de 24 milions d’euros.

La distribució dels bitllets pels punts de venda habilitats s’ha planificat de manera que tots els números hagin sortit del magatzem. S’ha optat per reduir la tirada i repartir tots els números possibles –del 00000 al 79999–, intentant assegurar així que els premiats s’hagin posat a la venda.

El sorteig inclou un primer premi de 100.000 euros al bitllet; un segon premi de 32.500 euros; un tercer de 15.000 euros; un quart de 5.000 euros i un cinquè de 2.500 euros; a més de premis menors per terminacions i aproximacions.

Els premis es podran cobrar durant els 90 dies posteriors a la data del sorteig, és a dir, fins al 31 de març de 2016 a qualsevol oficina de Catalunya Caixa i La Caixa, a la seu de Loteria de Catalunya a Barcelona i en 41 establiments de la cadena Bon Preu.

El sorteig es farà als estudis de TV3 a les 13.30h, en una cerimònia que presentaran els periodistes Helena García Melero i Pere Mas, amb la col·laboració dels esportistes Eric Abidal i Isidre Esteve i les artistes Lloll Bertran i Nina, que faran de padrins de la gala i s’encarregaran d’extreure del bombo alguns dels premis.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.