Compte enrere per a la XI Mitja Marató Costa Barcelona-Maresme

Tot preparat ja per a la XI Mitja Marató Costa Barcelona Maresme que se celebrarà diumenge a partir de les 9:30. La cursa és de 21 quilòmetres i passa per Calella, Pineda, Malgrat i Santa Susanna, tot i que la nostra ciutat és el punt neuràlgic. L’ organització espera arribar enguany als 600 participants i batre rècords amb les marques d’alguns dels atletes d’elit que vindran.

Pel ritme d’inscripcions que es tanca divendres a les 9 del matí, aquest onzena edició pot batre rècord de participació i de marques. Segons Manel Vicente, director de l’empresa GESPORT que organitza la cursa, a hores d’ara ja hi ha un 70 per cent de les inscripcions. Tot i que cal esperar al darrer moment, la xifra els fa pensar que la Mitja Marató d’enguany superarà en 100 els participants de l’anterior.

Si suméssim la caminada que és una activitat paral·lela que fem hi haurà un miler de participants, a la Mitja Marató que és la prova essencial de l’esdeveniment que és de 21 quilòmetres ens mourem amb unes 600 persones, que ja està prou bé. És prou gran si tenim en compte que cada setmana el calendari d’esdeveniments esportius està molt farcit i que per tant la gent es diversifica i cada vegada més els participants són de proximitat. Tenim una prova així de més de mig miler de participants, amb una distància que no és gens fàcil com són 21 quilòmetres, ja és una xifra important

Tot i que segurament fins el proper dimecres no es podrà saber alguns dels noms dels participants amb opcions a guanyar, Vicente ha destacat el fet que s’espera que Adberrahim El Jaafari guanyador de la desena edició defensi el títol i el record.

Si que et puc dir és qui té el rècord actualment probablement el tindrem a la línia de sortida. És El Jaafari, està amb el Club La Sansi. Té el rècord amb 1:05.55 i és una marca molt bona si tenim en compte la darrera Mitja Marató important a Catalunya va ser a Montornès ara fa dues setmanes i es va guanyar amb 1:11. A Calella sempre s’ha baixat d’ 1:10 i s’ han fet unes marques molt ràpides

La cursa sortirà de Poblenou, tot i que els atletes han de recollir el dorsal a Plaça Catalunya. Passarà per Pineda, Malgrat i Santa Susanna i tornarà a la nostra ciutat amb arribada entre els carrers Cervantes i Balmes desde Rierany dels Frares.

Podeu escoltar l’entrevista que li hem fet al programa La Ciutat a Manel Vicente aquí :

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *