Xocolata amb xurros i música al Far per donar la benvinguda al nou any

Imatge d'arxiu

La celebració del nou any, que es podrà fer en companyia i agafant forces al Far de Calella, donarà pas a un cap de setmana farcit d’activitats per als més petits, aquests dies que viuen amb intensitat i també molts nervis l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient.

Després de les campanades, els brindis i els balls amb què molts donaran la benvinguda a l’any 2016, i per recuperar forces, el Far de Calella s’obrirà aquest divendres 1 de gener a les cinc de la matinada. És costum dels últims anys, celebrar l’entrada al nou any amb coneguts i amics a la torre lluminosa, on hi haurà música en directe i esmorzar de xocolata amb xurros. D’aquesta manera, es podrà veure des d’un lloc privilegiat com surt el primer sol del 2016.

I durant tot el cap de setmana, les activitats infantils prendran el protagonisme no només a l’agenda lúdica de Calella, sinó també de carrers i places. Tant dissabte com diumenge, 2 i 3 de gener, i a partir de les 18.00h, diversos personatges d’animació infantil passejaran pels carrers del centre comercial de la ciutat. Dilluns vinent, 4 de gener, es farà a la plaça de l’Església l’espectacle d’en Krustó i Piruleta. Serà a partir de les 18.00h.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.