Concentració a Pineda de Mar per reclamar a la Generalitat les ajudes pendents a la Fundació Marpi

Els responsables de la Fundació Mar Pi de Pineda de Mar han convocat per aquest migdia una concentració davant l’Ajuntament de la població veïna per exigir el pagament que la Generalitat deu als Centres Especials de Treball.

Una concentració que rep el suport de l’alcalde de Pineda de Mar. Segons Xavier Amor, el govern català deu les mensualitats des del mes de gener d’aquest any i la situació per a entitats o fundacions com la MarPi de Pineda ja és insostenible. De moment, no han pogut pagar l’extra de juny als treballadors.

Els Centres Especials de Treball donen feina a persones amb diferent discapacitat i una part important del sou que cobren és públic, provinent dels pressupostos de la Generalitat.

L’alcalde de Pineda ha explicat a Ràdio Calella Televisió que no és la primera vegada que es produeixen endarreriments en els pagaments als Centres de Treball Especial. Xavier Amor farà arribar la queixa del sector directament al secretari d’Economia de la Generalitat, el pinedenc Pere Aragonès.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *