Les obres a la Fàbrica Llobet-Guri deixen sense cursos d’estiu l’EOI

Sala de professors de l'EOI de Calella

Les obres que es fan a la Fàbrica Llobet-Guri per l’Escola Salicrú han deixat aquest estiu sense cursos a l’Escola Oficial d’Idiomes. El principal problema és el soroll.
D’altra banda, a partir del setembre hi haurà dos grups més, un tercer més i un grup de C1 per als alumnes que acaben cinquè.

Segons ha explicat el director de l’EOI de Calella, Joaquim Menció, el soroll de les obres és el principal problema que els ha fet decidir tancar portes durant dos mesos i no realitzar els tradicionals cursos intensius d’estiu. Segons Menció els problemes han estat al llarg de tot aquest curs: “Ens ha passat que amb els sorolls hem decidit no fer cursos d’estiu aquest juliol tal i com fèiem altres anys. Els farem l’estiu que ve perquè hem tingut problemes al llarg de tot l’any. Aleshores amb la calor afegida perquè no podem obrir finestres perquè no tenim aire hem decidit que no els farem. A les últimes classes no, ha afectat durant tot l’any. Ha sigut molt dur, sobretot amb els cursos de primera hora, amb els grups de quatre a dos quarts de set, ha estat molt complicat. De dos quarts de set fins a les nou com les obres ja paraven, era més fàcil”.

El director de l’Escola Oficial d’Idiomes de Calella ha avançat que hi haurà la mateixa oferta per als cursos de rus, alemany i anglès, tot i que s’incrementen dos grups, un tercer més i un grup de C1 per als alumnes que acaben cinquè.

Les preinscripcions per al curs 2017-2018 es faran entre l’1 i el 5 de setembre a través de la web de l’Escola Oficial d’Idiomes. Els antics alumnes hauran de fer la matrícula durant el mes de juliol.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *