Concert benèfic de l’Eduard Costa i Caïm Riba per l’ermita de Sant Pau

Foto Facebook Caïm Riba
Foto Facebook Caïm Riba

Aquest vespre es celebra un concert benèfic per l’ermita de Sant Pau de Sant Pol a càrreg de l’Eduard Costa, integrant dels Amics de les Arts i Caïm Riba a la guitarra, a la mateixa plaça de Sant Pau.

Amb l’objectiu de recuperar el seu entorn i manteniment del edifici, interpretaran cançons inèdites del seu últim projecte l’Últim Indi que encarà està en cocció.

Tornar a plantar les herbes medicinals, treballar un petit hort, cuidar la fasçana són algunes de les accions que l’Ermita Officinalis, cuidadors de l’ermita de Sant Pau, duran a terme amb els diners de la recaudació.

En l’actualitat L’Eduard Costa està produïnt amb en Caïm Riba un disc anomenat l’Últim Indi i aquest concert benèfic serà un petit tast en primícia dels seus textos, que parlen de temes íntims, reflexions humanes com la vida, la mort o la fe. A la vegada, les cançons tenen un component tribal i ètnic per això aquest títol. Avui l’acompanyarà també en Carlus Llamas Cabutí a la percusió.

El preu de l’entrada és de 10 euros, no cal que paguin els menors de 7 anys. Els tiquets es podren comprar una hora abans del concert allà mateix o al centre cívic Ca l’Arturo.

Podeu recuperar l’entrevista sencera a Eduard Costa:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat