Concert benèfic d’Eduard Costa i Caïm Riba per l’ermita de Sant Pau

Foto Facebook Caïm Riba

Aquest vespre es celebra un concert benèfic per l’ermita de Sant Pau de Sant Pol a càrreg de l’Eduard Costa, integrant dels Amics de les Arts i Caïm Riba a la guitarra, a la mateixa plaça de Sant Pau.

Amb l’objectiu de recuperar el seu entorn i del manteniment de l’edifici, interpretaran cançons inèdites del seu últim projecte l’Últim Indi que encara està en cocció.

Tornar a plantar les herbes medicinals, treballar un petit hort o cuidar la façana, són algunes de les accions que l’Ermita Officinalis, cuidadors de l’ermita de Sant Pau, duran a terme amb els diners de la recaptació.

En l’actualitat l’Eduard Costa està produïnt amb en Caïm Riba un disc anomenat l’Últim Indi i aquest concert benèfic serà un petit tast en primícia dels seus textos, que parlen de temes íntims, reflexions humanes com la vida, la mort o la fe. A la vegada, les cançons tenen un component tribal i ètnic, per això han escollit aquest títol. Avui l’acompanyarà també en Carles Llamas Cabutí a la percussió.

El preu de l’entrada és de 10 euros, i els menors de 7 anys tenen l’accés gratuït. Els tiquets es podran comprar una hora abans del concert allà mateix o al centre cívic Ca l’Arturo.

Podeu recuperar l’entrevista sencera a Eduard Costa:

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *