Concert de gòspel a benefici del projecte “Música per salvar vides”

La Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau de Calella organitza per aquest diumenge un concert del grup de música gòspel i africana Aba Taano, que promou un projecte d’ajuda a nens i nenes orfes d’Uganda. Financen la llar-orfanat que hi ha a la ciutat de Kampala, on els sis integrants d’Aba Tanoo van criar-se. Aquest diumenge participaran en la missa gòspel que oficiarà mossèn Cinto Busquet a les set del vespre, i tot seguit oferiran un concert dins el temple. L’entrada serà gratuïta però a la sortida es demanarà un donatiu.

Aba Taano, que significa cinc en el dialecte luganda, és el grup de música africana que actuarà aquest diumenge a la tarda a la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau, en un concert a benefici del seu projecte d’ajuda infantil que porta per nom “Música per salvar vides”. Ajuden, amb les seves actuacions, a finançar el manteniment d’un orfandat que funciona a la capital d’Uganda, Kampala, on aquest grup de joves d’entre 19 i 27 anys van créixer. Per al seu manteniment es necesiten entre sis i set mil euros mensuals.

A les set de la tarda es farà una missa gòspel i a les vuit començarà el concert organitzar per la mateixa Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau de Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *