Concert de valsos i nadales a la Sala Mozart per acomiadar el 2019

La vuitena edició de la Temporada Lírica Ciutat de Calella es tancarà aquest dissabte, 28 de desembre, amb l’espectacle “A ritme de vals”, un concert de valsos i nadales a càrrec del Cor i l’Orquestra Simfònica Harmonia i la col·laboració del Cor d’Homes d’Osona (21h). La proposta és fer un recorregut musical que va dels populars valsos d’Straus fins a les nadales tradicionals de les terres catalanes.

Albert Deprius portarà la batuta del concert de Nadal del Cor i l’Orquestra Simfònica Harmonia que es farà a la renovada Sala Mozart (21h).

El fil conductor del concert serà el vals, que ens transporta a Viena, on va néixer la traducció. Serà l’eix conductor tot i que hi intercalem peces de dansa o altres clàssiques. Fem un programa variat, de compositors de tots els temps, i amb la participació de la coral que també interpreta peces d’estil nadalenc.

El concert de Nadal és l’últim de la programació de la Temporada Lírica, que es tancarà amb una excel·lent acollida per part del públic.

Aquest any tenim pràcticament exhaurides les entrades, com en la majoria de concert de la temporada, que hem tingut públic de Calella i de força lluny, que ens va seguint i això és el que ens anima a tirar endavant. El que ens desanima i ens costa és la part econòmic, però compensa l’entusiasme del públic que amb les seves paraules d’agraïment ens omple.

Les últimes localitats pel concert de Nadal es poden comprar a Can Salom i a taquilla de la Sala Mozart una hora abans de l’actuació. També estan a la venda al portal entrapolis.com al preu de 15 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *