El Rancho Bonanza celebra el seu tercer aniversari amb una diada solidària

El ranxo calellenc obre les seves portes amb l’objectiu de recaptar fons per La Marató de TV3. Exhibicions, coaching amb cavalls i tallers per als més petits són algunes de les activitats que han preparat per aquest diumenge.

El gerent del ranxo, Gerard Estebanell, ha detallat què podran veure els assistents.

Començarem amb una exhibició dels nostres alumnes de la doma, que és muntar a cavall. Després de cara a les 12h o 12:30h, farem una demostració de l’equinoteràpia, teràpia amb cavalls per persona amb diversitat funcional i també farem una exhibició de coaching amb cavalls amb la seva explicació i per finalitzar acabarem amb gimnàstica sobre el cavall, que ve a ser el volteig, on es realitzen exercicis sobre el cavall a pas, a trot i a galop.

Estebanell ha explicat que en les sessions de coaching, els cavalls reaccionen a les emocions i experiències viscudes a les persones i actuen segons els sentiment que els desperta, un tipus de teràpia basada en les emocions. També ha afirmat que treballen amb animals rescatats.

Un cop acabin les exhibicions, es faran passejades amb ponis i amb burros i tallers per nens petits, tant amb els diversos animals que compta el ranxo, com rèptils, gossos, gallines i cavalls, com de manualitats.

El preu de l’entrada és d’un euro. També s’haurà de pagar una quantitat simbòlica a algunes de les activitats. Tots els beneficis es destinaran a La Marató de TV3. Estebanell ha assegurat que no hi ha millor manera de celebrar el tercer aniversari de l’entitat.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al gerent del ranxo, Gerard Estebanell.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *