Concert simfònic a càrrec de l’Orquestra Simfònica Harmonia, aquesta nit a les NEC 2015

Segona actuació del cicle Nits d’Estiu a Calella 2015 i tercera de la Temporada Lírica ‘Ciutat de Calella’. L’Orquestra Simfònica Harmonia oferirà avui al Pati de l’Escola Pia un concert amb les millors i més populars obres de grans compositors de tots els temps: Brahms, Txaikovski o Khachaturian, entre molts d’altres. 35 músics a l’escenari i un repertori que, diu el director del Cor Harmonia Calella, Albert Deprius, sonarà molt familiar. Encara hi ha entrades disponibles que es venen al preu de 5 euros i es poden adquirir anticipades, aquesta tarda al Museu Arxiu Municipal, o dues hores abans de l’espectacle a taquilla. El concert simfònic començarà a les 22h.

Aquesta nit d’estiu a Calella s’omplirà de música. L’Orquestra Simfònica Harmonia oferirà un concert amb les millors obres dels compositors de tots els temps, dins la programació de les NEC 2015 i que també forma part de la Temporada Lírica ‘Ciutat de Calella’ que organitza el Cor Harmonia Calella amb el suport de l’Ajuntament de Calella. El seu director, Albert Deprius, ha assegurat que el públic reconeixerà fàcilment totes les peces que s’interpretaran. “És un recull d’obres clàssiques i totes elles molt conegudes. Totes s’han sentit moltes vegades amb diferents versions: en pel·lícules o fins i tot a càrrec de La Trinca, que va versionar ‘La dansa del sabre’ de Khachaturian amb aquella famosa frase de ‘Tranquil Jordi, tranquil, que és la guàrdia civil’. També tocarem ‘La dansa hongaresa número 5’ de Brahms o ‘El llac dels cignes’ de Txaikovski“, ha avançat Deprius.

En una entrevista al programa Bon dia de Ràdio Calella, el director del Cor Harmonia Calella ha avançat que l’orquestra de 35 músics s’enfronta aquesta nit amb el repte d’interpretar una obra especialment complexa, que també s’ha volgut incloure en el repertori. “És la simfonia número 9 de Dvorák, coneguda com ‘La simfonia del nou món’. Farem l’allegro con fuoco que és el darrer dels moviments de la peca i, crec, un dels més difícils del compositor i d’aquest estil. Comporta una gran exigència“, ha declarat el director del Cor Harmonia Calella.

El concert simfònic de les NEC 2015 tindrà lloc a les 22h al Pati de l’Escola Pia, amb entrades a la venda al preu de 5 euros. Per als ressagats o el que decideixin assistir-hi a última hora, podran comprar-les dues hores abans de l’espectacle a taquilla.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *