Santa Susanna suspèn el festival Love Santa Music

love santa 2

Suspès el festival Love Santa Music després que l’Ajuntament de Santa Susanna hagi desaconsellat la celebració de l’esdeveniment. En un comunicat els organitzadors asseguren que han pres la decisió per «prudència davant la desfavorable evolució de la covid-19». Segons l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, en aquests moments la prioritat ha de ser garantir la seguretat de les persones i impedir possibles rebrots de la Covid. Tot indicava que el Festival Love Santa Music aplegaria a milers de persones davant la gratuïtat dels actes i la rellevància dels artistes que havien d’actuar-hi.

El nou festival s’havia de fer per primer cop a la Platja de les Dunes entre el 24 de juliol i el 30 d’agost amb una oferta que combinés la gastronomia, l’oci pel públic familiar i una programació de concerts amb la participació de bandes tribut a grups com The Beatles, Supertramp o The Rolling Stones. L’espai comptava amb un Village de més de 12.000 metres quadrats amb una àmplia àrea gastronòmica amb food trucks, zona market i una àrea
lúdica per a la família.

El coronavirus, però, finalment sí que ha frustrat el projecte de l’alcalde Joan Campolier i que havia de ser l’alternativa a la col·laboració que el municipi altmaresmenc havia ofert a l‘ARTS d’Estiu, que també va cancel·lar l’edició d’aquest 2020.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat