Consells per esprémer al màxim les vacances

CicleViatgers2018

L’equipament calellenc programa quatre xerrades sobre viatges propers i econòmics de la mà de persones expertes en el sector. Donaran idees i consells sobre indrets a visitar, activitats per fer en família, com redescobrir una de les grans capitals turístiques europees o on es poden fer les millors sortides per natura. Totes les activitats són gratuïtes.

França a un cop de cotxe és la primera proposta que farà el Cicle Viatgers del MUTUR de la mà de la periodista Maria Jesús Torné, editora del bloc tusdestinos.net. En la xerrada proposarà itineraris per descobrir el patrimoni, la gastronomia i el savoir faire de Tolosa, Montpeller o el Llanguedoc-Rosselló. Ho ha explicat la dinamitzadora de l’equipament, Rosa Camacho.

Ens proposa arribar-hi en cotxe o amb el tren d’alta velocitat; i ens portarà als llocs més emblemàtics, quina és la millor manera o la més pràctica de visitar-los perquè ella és una gran coneixedora de la destinació (…) I donarà als que vinguin una guia-resum sobre allò que explicarà perquè es pugui posar en pràctica.

La xerrada es farà aquest divendres 4 de maig a les 19.30h a les instal·lacions del MUTUR.

Al cicle hi participarà la periodista i guia turística, Cecília Lorenzo, que també col·labora amb publicacions especialitzades com Descobrir Catalunya. El 15 de juny parlarà sobre el concepte Viatjar slow i fer rutes a peu per descobrir altres països. Abans sobre sortides en família per Catalunya. Unes propostes d’èxit assegurat que es donaran a conèixer el 18 de maig.

No cal anar a l’altra punta del món perquè els nens s’ho passin bé. Ens explicarà com viure una aventura pirata a la Costa Brava, on anar per viatjar a l’època dels cavallers, observar animals en llibertat o descobrir fades i follets en un bosc encantat. Tot ho podem trobar a Catalunya, ben a prop nostre.

Catalunya és de fet una destinació capdavantera en l’oferta de turisme familiar i en l’adequació dels establiments turístics al client que viatja en família.

Londres en 48 hores és el títol de xerrada que farà Lorena G Díaz, una de les col·laboradores habituals de publicacions com Lonely Planet, ELLE o Condé Nast Traveller. El seu objectiu és ajudar-nos a redescobrir amb les últimes tendències culturals, de moda o gastronomia una de les capitals turístiques europees més visitades.

Ens explicarà l’últim que es porta a Londres. Serà molt interessant perquè és una destinació que sempre tenim ganes de veure encara que sigui amb escapades de cap de setmana.

Aquest cicle de xerrades està organitzat pel MUTUR i l’Ajuntament de Calella.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a la dinamitzadora del MUTUR de Calella, Rosa Camacho.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *