Consells per evitar el cop de calor

L’Ajuntament de Calella s’ha fet ressò de les indicacions que fan el Departament de Salut i d’Interior davant el front d’altes temperatures que està passant per Catalunya. Són els consells habituals davant l’onada de calor i per evitar els cops que poden afectar d’una manera més directa els col·lectius de risc: persones grans, nens petits i malalts crònics.

La regidora de Salut, Margarita Valls, ha insistit molt en preservar-se dels raigs solars, abaixar persianes a les hores centrals del dia i ventilar habitacions per la nit. I sobretot, protegir-se el cap amb barret, posar-se cremes de protecció solar i hidratar-se molt, encara que no es tingui set.

En el següent enllaç trobareu disponibles totes les recomanacions que es fan tant si s’està a casa com al carrer, al cotxe, o quant a hàbits alimentaris.

Protecció Civil ha emès una alerta avui per altes temperatures al conjunt de Catalunya, que s’espera també puguin arribar a màximes aquí al Maresme i a primera línia de mar. Això activa el dispositiu coordinat entre els serveis municipals de Salut i Serveis Socials, serveis d’emergències i cossos policials, a més també dels serveis sanitaris de la Coporació de Salut del Maresme i la Selva.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a la regidora de Salut de l’Ajuntament de Calella, Margarita Valls.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *