Consternació per la mort d’una anciana, trobada a casa seva amb signes de violència

HOMICIDI WEB OK

Una anciana va ser trobada morta ahir al seu domicili del carrer Església amb signes de violència. Va ser pels volts de les deu de la nit, quan agents de la Policia Local van accedir-hi acompanyant al fill de la víctima, que es va alarmar en veure que no responia a les trucades de telèfon. Un cop dins, van veure el cos de la dona estès al terra, però no s’han donat detalls de les condicions en què es trobava. Ràpidament van alertar els serveis d’emergències mèdiques i als Mossos d’Esquadra, que ara s’han fet càrrec del cas i han decretat el secret de les actuacions. Pel moment no ha transcendit que s’hagi efectuat cap detenció relacionada amb el cas, que trasbalsat Calella.

El tinent d’Alcaldia de Seguretat, Josep Torres, ha confirmat que van ser agents de la Policia Local els que hi van arribar en primera instància, acompanyant al fill de la víctima. Era una dona d’edat avançada, de més de 80 anys –ha dit Torres– que vivia sola al número 173 del carrer Església, sobre un establiment comercial.

L’avís el rebem del seu fill que l’estava trucant i no contestava. La Policia Local va acompanyar-lo al domicili i se la van trobar morta al terra, amb signes de violència. És el que sabem. Ara se n’encarreguen els Mossos per esbrinar què ha passat i estem a l’espera perquè s’ha decretat el secret del sumari.

La Unitat d’Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Nord dels Mossos d’Esquadra s’ha fet càrrec del cas, del qual s’hi han referit des d’un primer moment com d’un homicidi. Aquest matí, diversos vehicles policials han tornat a acudir al lloc dels fets per continuar amb la investigació. Des d’ahir a la nit i durant bona part de la matinada s’han vist cotxes aparcats al carrer, tal com demostra la fotografia que ha publicat aquest matí Ràdio Calella TV.

Per part de l’Ajuntament de Calella, el tinent d’Alcaldia Torres ha dit que oferiran suport a la família si així es considera.

Estem oberts a facilitar a la família el que necessitin. Però això va passar anit, encara estem força trasbalsats, i veurem. Com Ajuntament estem disposats a ajudar-los en el que necessitin.

Pel moment no ha transcedit que s’hagi efectuat cap detenció relacionada amb el cas.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat